maandag 21 september 2015

#Earthathon

Zoals beloofd wat meer over  #earthathon.

Er zijn dus 10 teams waar je kan bij aansluiten en ze hebben elk hun dromen, doelen, overtuigingen,...

#HeForSheRunner is een afgeleide van de HeForShe solidariteitsbeweging voor gender gelijkheid. 

#runshine is een groep gelukkige lopers die het plezier van het lopen ontdekt hebben!

#legsofpassion is een team dat niet altijd snel of ver loopt, maar ze doen het met passie!

#teamhumanrace is een team dat elkaar voortdurend aanmoedigt en helpt elkaar hun "lopende" persoonlijke. doelen te bereiken.

#uponeaglewings spreiden hun vleugels en vliegen de wereld rond. Het tempo maakt niet uit!

#StarsOnTheRun is gek van lopen en misschien ook gewoon een beetje gek :-)

#Werun2gether heeft één simpel doel, de earthathlon relay lopen.

#UnitedSnails tweeten, je logs inputten, nieuwe vrienden maken. Daar gaat het om bij UnitedSnails.

#Dreampacers Of je nu loopt voor de lol of niet, samen jagen en verwezenlijken ze hun dromen.

#RunderfulRunners is een groep van prachtige lopers. Het maakt niet uit hoe snel of langzaam ze lopen, het zijn allemaal #RunderfulRunners.

Waarom heb ik nu voor StarsOnTheRun gekozen.

Wel, ik voelde me aangesproken. Ook ik hou van lopen (natuurlijk wel) en sta bekend als gewoon een beetje gek! Op het lijf geschreven dus :-)

Blijkt nu dat het team StarsOnTheRun niet zoveel lopers in hun, eh mijn team zijn. Ook dat deed me een beetje kiezen voor hen.

Maar waar doe je het nu allemaal voor hoor ik dan denken. Wat is de fun, het doel hiervan?

Het doel is om met je team zo snel mogelijk 25.000 mijl te lopen. De wereld rond naar 't schijnt. Heb je als team de 25.000 mijl gelopen dan spring je gewoon bij bij een ander team. Je helpt elkaar als het ware. Lopers van over de hele wereld lopen mee!Maar bovenal is het plezier, de aanmoedigingen van je teamgenoten en alle earthathoners dat het zo geweldig maakt. Je twittert er op los met elkaar, (als je dit wil) post foto's. 


Twitter

Je kan zeker deelnemen zonder een twitter-account, maar het wordt ten zeerste aanbevolen dat u een twitter account heeft. Zo kan u mee te doen aan het motiveren van anderen, ervaringen delen, volgen en deelnemen aan teamgesprekken die plaatsvinden op twitter. 
Het is dus handig als je een twitteraccount hebt, maar dit hoeft zelfs niet. 
Ook via Facebook kan je je km's of miles loggen. Met Facebook is het iets moeilijker. Er zijn namelijk een aantal belangrijke verschillen tussen de twee sociale platforms die de communicatie met lopers op Facebook moeilijker zal maken. Toch biedt men een oplossing een beetje een proef, beta-test.

Facebook, hoe ga je te werk.
Als u zich aanmeldt bij Facebook, in plaats van een Twitter gebruikersnaam, voor gewoon "fb_" gevolgd door uw naam bvb "fb_JaneDoe".

Stap 1: Ga naar het team aanmeldformulier HIER, en je zal het huidige team formulier zien ... Het  vraagt ​​om je Twitter-gebruikersnaam, maar je typt "fb_" gevolgd door uw naam of gebruikersnaam, maar zonder spaties. Kies het team waar u zich wil bij aansluiten en verzend het formulier.

Stap 2: Bekijk de team opdracht lijst waar je naam zal verschijnen. Opgelet: Dit kan tot 2 dagen, dus wees heel geduldig, maar maak je geen zorgen ze zullen toestaan ​​om alles wat u al hebt gelopen en gelogd hier bij te voegen. Als uw naam niet is toegevoegd, stuur dan een bericht naar earthathon via facebook of schrijf op de earthathon facebookpagina muur facebook.com/earthathon. Of stuur een e-mail naar admin@earthathonrelay.com.

Stap 3: Gebruik de gebruikersnaam die je ziet op de team lijst voor al uw (loop)berichten. Wanneer men vraagt ​​om je Twitter-gebruikersnaam, typ je fb gebruikersnaam. Weet je nog fb_JaneDoe.

Stap 4: Dan, gewoon kijken naar de earthathon facebookpagina facebook.com/earthathon en de earthathon website earthathonrelay.com voor statistieken. U kunt ook kijken op de twitter pagina twitter.com/earthathon, je hebt geen twitter account nodig om dit te zien op een openbare pagina.

Het is niet zeker of dit concept goed zal werken en of het beheersbaar zal zijn als er veel Facebook gebruikers beslissen om mee te doen. Het is experimenteel! 


Telkens je hebt gelopen kan je op de website je dagelijkse, wekelijkse gegevens inputten. Dit wordt bijgehouden in één grote file.

Je kan ten alle tijde de groepsstanden en de individuele standen raadplegen. Je kan je loopprestaties tweeten met de hashtag #earthathon en #jegroepsnaam. Je mag er zeker van zijn dat je steeds een warme reactie van mede earthathoners krijgt!

Het lijkt of ik er een hele boel vrienden van over de hele wereld heb bijgekregen! 
Toevallig kwam ik op twitter earthathon berichten tegen en ben blij dat ik hier op gereageerd heb, want om het me de woorden van earthathoners te zeggen:

One team, One planet, Go Run!Geen opmerkingen:

Een reactie posten